ContactNillezen Vastgoed is...

Woonachtig in een nieuwbouwwijk in Arnhem zie ik dagelijks steeds meer bouwactiviteiten rondom me heen. Tijdens de crisis is het rustig geweest in de woningbouw, veel plangebieden in deze wijk werden niet bebouwd. Tijd voor de gemeente om te kijken naar alternatieven. Originele plannen werden aangepast en extra kavels zijn toegevoegd waar particulieren de mogelijkheid hebben om zelf een woning te realiseren.
Nu de bouw weer aantrekt pakken grote ontwikkelaars en ontwikkelende aannemers de draad weer op en starten de ontwikkeling van de grote plangebieden. Wat opvalt is dat de ontwikkeling van kavels, bestemd voor particulieren woningbouw achter blijft. Waarom? vroeg ik me af.

Een eigen huis bouwen volgens je eigen eisen en wensen
Veel mensen willen het wel, graag zelfs maar twijfelen doordat er veel onduidelijkheden zijn en het zoveel "gedoe" is. Er komen namelijk veel onderdelen kijken bij het realiseren van een eigen woning. Veel spelregels vanuit de gemeente en overheid, veel verschillende partijen die betrokken zijn, denk aan de architect, constructeur, adviseurs, aannemer, installateurs etc. Daarbij komen ook nog de financiën en de contractvorming. Deze aspecten met hierbij het ontbreken van de kennis en tijd zijn veelal de oorzaken waardoor men besluit om toch niet zelf te gaan bouwen maar een (nieuwbouw) woning te kopen.
Zonde vinden wij dit! Een eigen huis ontwerpen en bouwen hoeft geen "gedoe" te zijn. 

Dit willen wij veranderen. Wij willen u als potientiële particuliere opdrachtgever laten zien dat de ontwikkeling van hun eigen woning leuk is door u te ontzorgen en te ontlasten van het "gedoe". Hierdoor kunt u zich bezig houden met de leuke onderdelen en heeft u niet alleen een nieuwbouw woning maar ook nog een woning waarvan u zowel binnen- als buitenkant heeft bepaald. 

Mijn naam is Ivo Nillezen en op 4 april 2016 is officieel de fundering gelegd voor Nillezen Vastgoed. Vanuit huis wil ik u begeleiden door het ontwikkelproces. Wij zijn piepjong maar met veel kennis en ervaring in het ontwikkel- en bouwproces. Kennis en ervaring opgedaan tijdens mijn 15-jarige loopbaan als opzichter, projectleider en projectmanager bij bouwkundig adviesbureaus en ontwikkelaars. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering van (woning)bouwprojecten hebben wij ook veel contacten opgedaan en netwerken opgebouwd waarmee wij u goed en professioneel kunnen helpen. Dit alles met een persoonlijke benadering. 

Met deze kennis, ervaring en contacten realiseren samen met u, uw droomwoning.

Uw eigen nieuwe Thuis.

Homepagina Facebook LinkedIn Twitter
NILLEZEN VASTGOED
Rijshout 5 | 6846 ED | Arnhem